Hondentraining en gedrag

Verlatingsangsttraject

Heb jij het gevoel van vrijheid en spontaniteit in je leven verloren doordat jouw hond verlatingsangst heeft? Samen wil ik met jou aan de slag gaan om jouw hond over de verlatingsangst heen te helpen. Bij het verlatingsangsttraject gaan we intensief trainen zodat jij je leven weer terugkrijgt en je hond gelukkiger is!

Verlatingsangsttraject

Herken je dat?

De buikpijn en het schuldgevoel wanneer je je hond achter moet laten wanneer je even de deur uit wil? Heb jij al van alles geprobeerd maar is jouw hond nog steeds angstig wanneer je weg bent? Verlatingsangst is een complex probleem maar dat betekend niet dat het niet te verhelpen is. Het probleem is niet alleen vervelend voor de hond maar kan ook het leven van de baasjes dicteren.

 

Weet dat je niet alleen bent. Soms kan je het allemaal goed doen als baasje maar heeft de hond verlatingsangst meegekregen vanuit de ouders of het nestje. Graag wil ik jou en je hond helpen!

Dankzij mijn opleiding als verlatingsangst expert weet ik hoe ik jullie kan helpen. Ik wil jouw hond leren dat alleen thuis zijn oké is en dat jij weer zorgeloos de deur uit kan.

Wat gaan we doen?

Om over de verlatingsangst heen te komen zullen we intensief gaan trainen. Dit betekent 4 a 5x per week met de hond trainen. Voor iedere training krijg je van mij een op maat gemaakt trainingsschema. De training neem je op met een camera.  Je deelt de video en hoe de training is verlopen, met mij. Het is belangrijk dat wij goed met elkaar communiceren zodat ik jullie ook optimaal kan ondersteunen.

Het gehele trainingstraject wordt afgestemd op het niveau van de hond. Er wordt enkel op een welzijnsgerichte manier getraind. Dagelijks hebben we contact via Whatsapp om te bespreken hoe de training verloopt. Daarnaast spreken we elkaar ook regelmatig via videobellen. De regelmaat van het videobellen is afhankelijk van het pakket dat je kiest.

Voor wie is het verlatingsangsttraject?

PRAKTISCHE INFORMATIE

Permium Verlatingsangsttraject

PRAKTISCHE INFORMATIE

BUdget verlatingsangstraject

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.